lõuna surfarid
avaleht varustus opetused lohesurf jääsurf

esileht  »  Lais  »  RUSSKIEXTREME KIRJELDUS

"Russki Extreme" on umbes pool tundi pikk surfivideo. See on pärit vist vene televisioonist, kus jookseb mingi extreme sari. Jaanil on õnnestunud mõned surfiosad ka video peale saada. On vist olemas "Russki Extreme 1" ja "Russki Extreme 2". Mina olen näinud ainult teist osa, aga vähemalt see on väga võimas. (Kuulu järgi pidi esimene veel uhkem olema.)

Igaljuhul, Russki Extreme kahes sõidavad Ševa Šugin, Oleg Ostrikov, Jason Polakow, Björn Dunckerbeck ja teised, maailma kõige suurematel laintel.
(Samõe kromnõe volnõ v mire...) 

Hookipa on see paradiis... kuigi lained tulevad tegelikult Venemaalt... Havai valitsus varjab tõde ristide kohta rannal... Täielik adrenaliinisõltuvus...
Aga vaadake ja saate ehk paremini aru.

Video on vene keeles ja see on väärtus omaette. Põhimõtteliselt saab seda ka ilma tekstist aru saamata vaadata. Lained teadupärast ei kõnele...  Tuleb siiski tunnistada, et ilma tekstita kahaneb selle video mõte ikka oluliselt.

P.S. Lustitiimi käest saab laenata teist osa. Videokassett.
P.P.S. Ei saa, sest see on meil endal ka kadunud. Ja üldse ma ei tea, kust seda klassikat nüüd saab. Täitsa hull lugu. Kui kellegil on see äkki arvutis või nii, siis võiks mulle ka teada anda..