lõuna surfarid
avaleht varustus opetused lohesurf jääsurf

esileht  »  UUDISED

» kõik uudised

25-11-2010 22:43   Autor: Kalevi  

www.kitewing.ee

  

Hoides Tuult kätel!

 Kitewing Eestis. Kitewingi müük, koolitus ja laenutus. Saad teada mida veel peale tõstukijärjekordades seismise saaksid oma suusa- ja lumelauavarustusega peale hakata. Muide, Kitewing ei ole lohe!

 


 
16-04-2009 15:38   Autor: Kalevi  
Kui leidub keegi lohetaja kes ka kuival maal soovib surfata...siis ta vajab Dirtsurferit. Lähemalt uuri siit   või siis: 25. aprillil toimub Läti Siguldas selline üritus "LATVIAN DIRTSURFER TEAM vs RUSSIAN DIRTSURFER TEAM TIME BATTLE/STREET DOWNHILL" Kuuldavasti pidi keegi tulema ka saksast ja britist. Plaan seda asja kaema minna. Kellel huvi Dirtsurferi vastu võib kaasa tulla. Autos ruumi on. Saab sealsetel teedel ise dirtsurferi või ka longboardiga sõitu proovida ja nii otsustada kas ehk endalegi selline sõiduriist muretseda. FunSport.ee kevadine tellimus Dirtsurferitele toimub maikuus..kui huvilisi on. Dirtsutfer või longboard...tuulevaikseteks ilmadeks kah!
 
04-02-2009 13:15   Autor: Kalevi  

16-21 veebruaril Riia külje all Kisezersi järvel 29 WISSA MM . Võisteldakse kolmes klassis - sailboard, wing ja kite. Oled plaanind sellele üritusele minna - publiku/osalejana? Võistlusele saab registreerude eelnevalt nii meili teel ja pangaülekandega, kui ka kohapeal. Täpsemalt siit. Kui on Kitewing`i varustusega probleeme siis on veel viimane aeg parandada mis parandamist vajab. Varuosade ja ka kõigi muude KW ja WISSA küsimustega võib pöörduda: info@funsport.ee Saadaval ka soodsa hinnaga kasutatud "tiivad"     FunSport!
 

24-01-2008 17:01   Autor: Kalevi  

Funspordi netipoes nüüd Kitewing ka tagavaraosadena! Kõik kes aegade jooksul on pärinud purunenud osade vahetamise kohta võiksid nüüd kiirustada sest tellimus on hetkel ootel.